Produktregistrering

Få det meste ut av ditt BLACK+DECKER produkt

Det tar bare et øyeblikk å registrere ditt BLACK+DECKER produkt og få tilgang til de siste nyhetene og produktoppdateringene . Du kan også fortelle oss hva du synes ved å legge igjen en vurdering. Vi vil gjerne høre dine tanker.

Steg en Legg til ditt produkt

Vet du allerede artikkelnummeret? Flott!

Legg til ditt produkt

Dette produktet ble ikke funnet. Vær så snill prøv på nytt

Trenger hjelp? Søk etter ditt produkt nedenfor:

Ikke riktig Produkt funnet

Legg til ditt produkt

Hvordan Finne modellnummeret

Produktmodellnummeret vil du finne enten kofferten, i brukerhåndboken eller bunnen, siden eller baksiden av produktet.

Her er Noen eksempler:

howToFindManual

Våre produkter

Vær sikker på at vi har funnet ditt produkt eller legg til flere produkter til listen ved å bruke feltene ovenfor.

• Black and Decker - 18V LithiumIon 2gir slagdrill med 15Ah batteri og 400mA lader - BCD003C1

18V Lithium-Ion 2-gir slagdrill med 1.5Ah batteri og 400mA lader

Modell nr BCD003C1

Steg to Din kontaktinformasjon

Det oppstod et problem under innsending, prøv igjen senere. En konto med dette etternavn og mobil nummer finnes allerede.
      Denne kontoen har ennå ikke blitt aktivert. En e-post har blitt sendt til din konto for å aktivere kontoen din.
      Velg produktet som skal registreres.

Steg to Din kontaktinformasjon

Steg to Din kontaktinformasjon

Ikke deg? Logg ut

Det oppstod et problem under innsending, prøv igjen senere. Velg produktet som skal registreres.