Stanley Black & Decker jobber mot å være EcoSmart ™. Dette betyr at vi er forpliktet til å forbedre bærekraften i vår virksomhet, våre produkter, vårt samfunn, våre leverandører og våre kunder. Videre betyr det at vi er på vakt om våre bærekraftige initiativer og at vi prioriterer å opprettholde en åpen dialog med alle våre interessenter.

Våre ansatte

EcoSmart ™ hjelper oss å innføre og bygge miljø- og sikkerhetsansvar i vår kultur og skape et paradigmeskifte i hvordan vi tiltrekker, utvikler og beholder talent.

Finn ut mer 

Vår planet

EcoSmart handler om å utvikle vår miljøstrategi for å sikre at vi ligger i forkant av klimarelaterte påvirkninger og redusere miljøbelastningen fra vår virksomhe

Finn ut mer

Our Products

ECOSMART™ is about integrating sustainable considerations into our product design process - to assist in reducing the environmental impact of our production and products without compromising quality and value.


Find out more

Anerkjennelse av bærekraft

Vårt EcoSmart™ initiativ bringer frem det globale systemet for styringsprinsipper over hele vår verdikjede. Siden 2010 har vi vært notert på Dow Jones Sustainability North America Index i kategori for IEQ Maskiner og elektrisk utstyr. Dow Jones Sustainability North America Index sporer resultatene til de øverste 20% av de 600 største kanadiske og amerikanske selskapene i S & P Global Broad Market Index som fører feltet i form av bærekraft.

Carbon Disclosure Project

Vi har også oppnådd høyest mulig oppnåelig poengsum i både Climate Disclosure Leadership Index og Klima Resultater Leadership Index i Carbon Disclosure Project. Carbon Disclosure Project (CDP) arbeider med aksjonærer og selskaper for å avsløre klimagassutslippene i store selskaper.