Lag det selv

Det er plass til snø hjemme

Skriv ut siden

Lag dine egne vakre tre bokstaver for bruk i de ulike sesonger. Mal eller beis disse bokstavene og inkluder dem i din eksisterende innredning. Du trenger bare noen få element i tillegg til kryssfiner og en stikksag.

 1. Holiday Mantel Wooden Letters 03  Bestem deg for et festlig ord og bestem størrelsen på bokstavene. Deretter velger du tykkelse på bokstavene. Skriv ut store bokstaver i ulike fonter, og tegn dem med en skarp blyant for å se bokstavene tydelig.

 2. Holiday Mantel Wooden Letters 04

  Klem fast 60x60cm kryssfiner stykkene mellom to sagkrakker. Still stikksagen inn på langsom skjæring og følg nøye dine blyant linjer og skjær ut bokstavene. Du må kanskje rotere tre stykket i bestemte retninger for å kutte komfortabelt.  Advarsel: Husk å bruke vernebriller for å beskytte øynene.

 3. Holiday Mantel Wooden Letters 05

  Fjern eventuelle grove kanter og blyant linjer dine bokstaver med en slipemaskin. Hvis du foretrekker et mykere utseende, avrund kantene.

 4. Holiday Mantel Wooden Letters 06

  Del opp og få en 2-D følelse av bokstavene ved å forminske en bokstav ned når du skriver ut og skjær ut et duplikat stykke. Lim den minste bokstaven på toppen av den større med trelim og la det tørke over natten før du maler.

 5. Holiday Mantel Wooden Letters 07

  Kritt maling er en rask og økonomisk måte å dekke tre flater med bare noen få strøk. Pensle et lagoverflaten og sidene av bokstavene og la tørke før du vurderer om du behøver å ta et strøk til. Tørking kan ta opp til en time, alt etter hvor mye maling som blir brukt. 

  Tips:  - Pynt med de ferdige bokstavene på din benk eller en hylle ved å støtte dem opp.   - Bruk en bær krans rund dine bokstaver som pynt.

 6. Holiday Mantel Wooden Letters 01

Det er plass til snø hjemme