Flytende hyller

Flytende hyller

Skriv ut siden

Flytende hyller er enkle i sin konstruksjon og er ferdig før man nybegynner. De blir fine etter litt sliping og farging. Dybden på hyllen kan enkelt tilpasses avhengig av dine lagringsbehov. Sokkelen inneholder en ferdig hylle boks som ligger over en monteringsramme som er skrudd inn i en gips plate eller vegg stender. Rammen er fullstendig skjult slik at det ser ut som hyllene flyter ved siden av veggen.

 1. Floating Shelves03

  Skjær følgende stykker for de flytende hyllene og monteringsrammene, ved hjelp av sirkelsag :

  - Fire 914 mm lange biter av 25x254mm furu for toppen og bunnen av de flytende hyllene

  - To 914 mm lange stykker av 25x76mm furu for sidene av de flytende hyllene

  - Fire 216mm lange stykker av 25x76mm furu for endene av de flytende hyllene

  - Seks 178mm lange biter av 25x76mm furu for monteringsrammen stagene

  - Fire 864mm lange biter av 25x76mm furu for forsiden og baksiden av monteringsrammen

  Merk: Hvis 25x76mm stykkene er tykkere enn 19mm, kuttet endene og ramme stagene kortere om det behøves.

 2. Floating Shelves04

  Plasser en 914 mm lang hylle side stykke under en av de 25x254mm hylleplatene. Fronten av sidestykket skal ligge helt inntil forkanten av hylle toppen og stykkene skal være firkantet i begge ender. Bruke en drill for å bore pilothull med en 210mm borekrone. Fest toppen til side stykke med 38mm treskrue. Skru en i hver ende og en i midten. Monter en 210 mm endestykke i hver ende slik at alle kantene er jevne. Bor pilothull og sikre endene ved hjelp av skruer som skrues gjennom toppen av sokkelen og inn i endestykkene . Legge til én skrue hvert hjørne. Gjenta den samme prosessen for å montere den andre sokkelen.

 3. Floating Shelves05

  Vend hver hylle over med den åpne siden vendt opp og plasser en 25x254mm bunnstykke på toppen av enheten for å lage en boks. Juster til alle kanter er kant i kant og bor hull og fest bunnen med fem tre skruer, ett i hvert hjørne og ett sentrert langs forkanten.

 4. Floating Shelves06

  Fyll alle skruehull med tre fyllstoff ved hjelp av en kniv og la det tørke som anvist. Bruk Mouse® Detalj Sliper til å slipe alle kanter og så hyllene blir glatte og jevne. Fjern alt slipestøv med en ren klut.

 5. Floating Shelves07

  Påfør beis på hver hylle med en pensel. Tørk av overflødig flekker med en fille, beveg deg i retning av trestrukturen. Etter at den har tørket over natten, bruk et par strøk med lakk for å forsegle treverket (etter produsentens anvisninger). Flere strøk vil gjøre overflaten glattere å ta på og lettere å rengjøre.

 6. Floating Shelves08

  Hver ramme består av to stykker som er 867mm 25x76mm for forsiden og baksiden av rammen, og tre 178mm stykker stag for hver ende og midten. Plasser stag inne foran og bak for å danne et rektangel med firkantene (90-graders) hjørner. Bor små hull og kjør 38mm skruer inn i toppen og bunnen av hvert ledd.

 7. Floating Shelves09

  Bor fire hull langs baksiden av hver monteringsramme og få en til å hjelpe deg å holde rammen på veggen i ønsket høyde. Bruk vater for å sikre at rammen er rett, og deretter markere gjennom hullene i monteringsrammen med en blyant eller skrue for å angi plassering. Installer fire anker som anvist av produsenten. Monter rammen ved å kjøre 51mm skruer gjennom hullene i rammen og inn i gips veggen. Rammen skal ikke bevege seg og bør være i nivå med veggen for maksimal støtte.  Merk: Gipsvegg er egnet for hyller med lette gjenstander. Hvis hyllene skal støtte en rekke bøker eller andre tunge gjenstander, montere 76mm skruer i minst to stendere . 8. Floating Shelves10

  Skyv de ferdige flytende hyllene over monteringsrammen til de er i linje med veggen. Feste den på plass ved å skru to 38 mm skruer gjennom bunnen av sokkelen og inn i rammen i hvert hjørne.

 9. Floating Shelves11

  Dekorer og pynt hyllene med dine favoritt bøker og innredning.

Flytende hyller