Lidenskapelige, dyktige og fulle av ambisjoner. Ekstremsportsutøverne bryter grenser til det ytterste når de konkurrerer over hele verden. Driv til å lykkes, og med støtte av BLACK+DECKER verktøy, så inspirerer disse utøverne oss til å se at alt er mulig.

BMX

Rundt harde hindringer og over store hopp, blir BMX syklene stadig testet til det ytterste. De uredde rytterne må kunne stole på at syklene tåler den tøffe behandlingen slik at de kan oppnå sine mål. Alt er mulig når de kjører det beste og bruker BLACK+DECKER verktøy for å holde utstyret i topp stand, så kan drømmene virkelig gå i oppfyllelse.

Mountain Bike

Det er den sterkeste som klarer en Freeride Mountainbike sykkeltur. Med BLACK+DECKER verktøy trenger ambisiøse FMB idrettsutøvere aldri å bekymre seg for sikkerheten eller påliteligheten av sitt utstyr. Drevet av fokusen på å vinne og på å nå sine drømmer - alt er mulig når de konkurrerer i denne adrenalinfylte sporten.

Skate

Fast bestemt på å oppfylle sine ambisjoner, er skateboardutøvere ikke fremmede for å ta i et tak. Dyktige til å prestere stoler de på at utstyret er i perfekt stand. Med utstyr som er konstruert og vedlikeholdt med BLACK+DECKER verktøy er alt mulig for disse inspirerende idrettsutøvere og deres team.