Hageprodukter - 2012 Gresstrimmer - BLACK+DECKER™ 2012 Gresstrimmer

2012 Gresstrimmer


Hva er det du ser etter i en gresstrimmer?


Det å klippe gress som vokser inntil husvegg, gjerde, bomsterbed osv gir plenen et pent sluttresultat. Trange områder rundt hekker, gjerder og trær samt overgrodde områder er vanselig å klippe med hånd og vil ikke gi lik høyde.

En trimmer eller gresstrimmer er svaret. Designet for å være lett og fleksibel, hageverktøyet som takler de fleste arbeidsoppgavene på en liten time.

Lær mer om å velge riktig gresstrimmer..


  • Hvordan virker en gresstrimmer?
  • Kutte med en line
  • Høyde og håndtak

[NY: Kraftfull gresstrimmer sortiment, enkelt eller dobbelt håndtak.]Hvordan virker en gresstrimmerElektrisk og oppladbar gresstrimmer er ideen for å holde din hage i orden. De kutter gjennom langt gress og ugress med en nylon tråd som spinner og kutter gjennom vegitasjon i en hay hastighet.

Elektrisk og oppladbar gresstrimmer har liten vekt og enkle å bruke. Du kan bruke de hvor du vil, og på alle typer plen og løv.

Bensindrevet gresstrimmer er anbefalt til å kutte gjennom et overgrodd område hvor det er lett å komme til. De er større og tyngre å håndtere, de bråker mer og gir fra seg røy samtidig hvor de trenger påfyll av bensin. Nye batteridrevende gresstrimmere opprettholder ytelsen som blir gitt av bensindrevet.

Noen modeller krever at du selv må justere linen når den slites ut, andre mdeller har en automatisk trådmating system. Trådmatingssystemet varierer fra manuel til automatikk.

Automatisk trådmating har en fjer under spolen. Når du mister eller kutter av spolen vil det automatisk komme ut en ny. Automatisk trådmating kjører uansett ut mer spole når det trengs. Mens manuell krever at du selv må følge med og stoppe arbeidet for å stille inn mer spole.

[NY: BLACK+DECKER™ elektriske gresstrimmer sortiment - Liten vekt og enkel å bruke uansett hvor du er]Kutte med en line/spoleDet er viktig å velge riktig gresstrimmer etter hvor du skal bruke den. Trenger du en gresstrimmer til å klippe på store områder eller et sted det er overgrodd av gress eller ugress eller som et redska til å klippe en sti?

For kraftig overgrodde områder trenger du en gresstrimmer med stor kuttebredde. (Større kuttebredde, jo mer får du kuttet på en gang.) Gresstrimmere med mindre kuttebredde er lettere og enklere å styre, spesielt på vansklige områder.

Kutte tråden kan festes til gresstrimmeren på flere måter. På noen modeller trenger du å erstatte en øderlagt trd med en ny. Andre inkluderer en integrert spole.

En verson mater automatisk ut tråden, noe som krever når man skal trimme i store mengder. Når du trenger mer tråd legger du et trykk på hodet til trimmeren og automatisk vil det komme ut mer tråd. Spoler som er rullet sammen vil ikke floke seg eller bremse selve trimmeren.

[Ny: BLACK+DECKER™ gresstrimmer sortiment med enkel automatisk trådmatingssystem ]Høyde og håndtakNår du ska lvelge en gresstrimmer er det viktig å finne en som er god å holde i. Er høyden riktig, en gresstrimmer skal være lette, effektive og lite anstrengende - og ingen plage.

Noen modeller kommer med et justerbart skaft, mens andre er designet til å være mindre og ergonomiske. Det avhenger i stor grad av størrelsen på din plen og hvordan hage du skal jobbe på.

Den minste og letteste gresstrimmeren kan bli brukt med bare en hånd - noen elektriske gresstrimmere er designet for bruk av kun en hånd. Tohåndstak gir større kontroll og bedre komfort, mer egnet for de større arbeidsoppgavene.

Tohåndgrep er bedre egnet når man skal klippe over i en lengre periode samt den gir deg bedre kontroll i tungt gress og er mer behagelig å jobbe med.

[NY: BLACK+DECKER™ gresstrimmer sortiment er designet og utviklet for gode resultater raskere]