Hageprodukter - 2012 Hekksaks - BLACK+DECKER™ 2012 Hekksaks

2012 Hekksaks


Hva gjør den perfekte hekksaksen?


Tar det lang til å kutte gjennom en tett vokst hekk og tykke grener? Uryddig hekk vil drepe bladene under og gi hekken et mindre pent utseende. En hekk uten stell vil ofte trenge dobbel så lang tid til å komme tilbake til sin form, enn en hekk med regelmessig stell.

For å ikke bruke hagesaksen din, hvorfor ikke vurdere en hekksaks. Den har mer kraft og er enklere å bruke enn en hagesaks samtisig hvor hekksaksen tar over beltastingen.

Hvis du allerede eier en hekksaks, oppdater den til en nyere modell så blir jobben gjort raskere og mer effektivt. Takke være god teknologi gir hekksaksene god kontroll, er kraftfulle og gode å bruke. Bruk denne guiden for å være sikker på at du velger den riktigte hekksaksen.

Hva er det du ser etter i en hekksaks?

  • Blad vs. vekt
  • Kraft
  • Spesialfunksjoner
  • Sikkerhet

[NY: BLACK+DECKER™ sortiment, designet og utviklet for gi et bedre resultat på mindre tid.]Blader vs. vektHekk er et godt alternativ for et gjerde samtidig et naturlig preg, men en fin hekk trenger regelmessig stell.

Tettvokst hekk med tykke grener er nesten umulig å stelle med en hagesaks. Om du i det hele tatt klarer å klippe av tykke grener, vil det uansett ta timer å avslutte en jobb.

En hekksaks er et perfekt hageredskap, alltid tilgjengelig og enkel å bruke samtidig gir gode resultater. Det er også viktig å velge riktig hekksaks etter din hekk.

Kvalitet, skarphet og driftstid er nøkkelen til å få et perfekt kutt. Skarpere bladene er jo penere blir kuttene. Jo lengre blad du har på hekksaksen jo raskere vil jobben bli gjort. Har du en liten hekk er det enkelt å ta av mer enn planlagt, så pass på at bladet på hekksaksen passer din hekk.

Tannavstand avgjør tykkelsen på det du skal kutte. Større avstand mellom blad tennene jo større greiner får du plass til.

Pass uansett på at hekksaksen ikke er for tung, du skal bruke den i en lengre periode og ofte i rare posisjoner. Velg en hekksaks med et stort håndtak for bedre balanse og kontroll, det vil automatisk ta beltastingen fra dine skuldre.

[NY: BLACK+DECKER™ hekksaks med vinklet metall blad: Skarp, robust og slitesterk. ]KraftfullVelge riktig kraft på din hekksaks er viktig. Uansett om det er en elektrisk, oppladbar eller bensindrevet er det noen viktige faktorer man må ta hensyn til.

Elektrisk hekksaks har liten vekt, kraftfull og er alltid klar til bruk samt enkel å bruke og lagre. Pass på at du har lang nok ledning når du skal ut å klippe.

Oppladbar hekksaks gir frihet uten lending og du kan gå hvor du vil uten å måtte tenke på hvor lang ledning du har igjen. Liten vekt og kraftfull, de kan bli brukt på alt, kutte tykke grener uten motstand. Oppladbar hekksaks har en høy ytelse og driftstid samt hvor den er miljøvennlig.

Bensindrevet hekksaks sies å være vanskeligere å bruke enn elektriske modeller. De er tyngre, bråker mer, gir fra seg røyk og må startes med å trekke i en snor er mye vanskeligere enn en bryter.

Uansett hvilken hekksaks du bestemmer deg for, pass på at balansen er riktig.

[NY: BLACK+DECKER™ kraftfull elektrisk og oppladbar hekksaks for optimal ytelse]Spesielle egenskaperNoen elektriske hekksakser kommer med et helt sortiment med gode egenskaper som god å bruke, kontroll og sikkerhet. Dette inkluderer en ny kutteteknologi, ergonomisk design og perfekt balanse mellom håndtak og blad.

E-drive teknologi gir oppladbare hekksakser stor kraft og effektivitet samtidig hvor den hindrer "stanging" i grener. Mekanisk energi gir nok kraft til å kutte gjennom tykke grener så arbeidet blir gjort lett og enkelt.

Noen elektriske hekksakser er designet med lik vektfordeling mellom bladet og håndtaket, for bedre balanse og sikkerhet - spesielt når man kutter vertikalt. (En større andel av hekker blir kuttet vertikalt enn horisontalt.)

Det å minske belastningen på armer, skuldre og rygg gjør det lettere å håndtere en hekksaks når man klipper sidene på en hekk. Dette gir deg god kontroll under hele arbeidet.

[NY: BLACK+DECKER™ Elektrisk og oppladbar hekksaks - utviklet for god ytelse, lett å bruke og god holdbarhet]Sikkerhet kommer førstNår man bruker en hekksaks i hagen er det viktig at sikkerheten kommer først. Sikkerhetsbriller beskytter dine øyne mot blader og kvister som blir klippet.

Noen elektriske hekksakser har innebygd flere sikkerhets teknologier. En tohåndsstartknapp gjør at begge hendene må være på håndtaket for å forhindre tilfeldig start.

Smart kabeloppbevaring sikkrer kabelføringen så den ikke blir kuttet over under arbeidet. Lav profil på håndtaket gir god beskyttelse met flygende grener og blader uten å stoppe selve hekksaksen fra å gjøre sin jobb.

En RCD beskyttelse gjør at den automatisk stopper om en hånd blir tatt vekk fra håndtaket.

[NY: BLACK+DECKER™ hekksaks sortiment, utviklet med liten vekt og god balanse]