Hageprodukter - 2012 Elektrisk verktøy - BLACK+DECKER™ 2012 Elektrisk verktøy

2012 Elektrisk verktøy


Gi hagen fin en oppladbar fornying


Tenker du å bytte bensindrevet hageverktøy til eco-vennlig oppladbart og elektrisk hageverktøy? God utførelse og resultat, slutt på bråk, lukt, vedlikehold og påfylling av bensin.

Batteri drevet hageverktøy er forskjellig fra bensindrevet på forskjellige måter, inkludert vekt, størrelse, miljøpåvirkning, driftskostnader og lagringsplass. Frihet uten ledning, kunne bevege seg og bruke den hvor man vil.

Lithium Ion gir ulik kraft etter de ulike oppgavene du ønsker å løse. Oppladbart hageverktøy er trygge å bruke og har flere fordeler.

Opplev fordelene med oppladbart hageverktøy..
  • Ta trådløs kontroll
  • Et helt sortiment av hageverktøy med samme batteri

NY: Bytt til oppladbart, for enklere hagestell med et flott resultatTa kontroll over oppladbart hageverktøyPopulær og kraftfull oppladbart hageverktøy - som Gresstrimmer, Hekksaks, Løvblåser eller Kjedesag - plei din hage raskt, enkelt og uten stress.

Designet for å utføre jobben raskere, mindre vekt og vibrasjon. Frihet uten ledning, du kontrollerer kraften; om du trenger lengre driftstid eller maksimal styrke for tøffe oppgaver.

En grunnleggende fordel av å ha batteridrevet hageverktøy er alle mulighetene det gir. Du kan trimme, kantklippe, blåse og suge opp løv fra plenen - alt med samme batteri.

Oppladbar hekksaks, gresstrimmer og løvblåser er hageverktøy som er utviklet med eco, minsker strømforbruket. Hageverktøyet er enkelt å starte samtidig rask oppladning.

NY: Oppladbart hageverktøy - liten vekt, god balanse, stillegående og enkel å bruke.Et helt sortiment med hageverktøy hvor alle har samme type batteriTrimme, kutte og skjære oppgaver rundt om i hagen krever at du har flere redskaper. Batteridrevet hekksaks gir mulighet til å kutte og forme din hekk samtidig holde den under kontroll.

Oppladbar gresstrimmer holder gresset rent og pent, klipper alt fra overgrodde til områder tett inntil vegger og gjerder. Med en løvblåser/sug kan du enkelt fjerne løv og annet ugress som ligger rundt på plenen, velg mellom å blåse det vekk eller suge det til seg.

Et helt sortiment med ett batteri vil gjøre arbeidet enkelere når alt lades på samme måte.

Noen hageverktøy kan lades opp mens batteriet er på eller plassert i en ladestasjon. For at ikke batteriet skal gå tomt under arbeidet viser den hele tiden vhor mye batteri det er igjen. Med et batteri til samme hageverktøy bytter man lett om når det ene batteriet er gått tomt.

Gi hageverktøyet ditt en oppladbar forvandling, få ned driftskostnadene samtidig hvor du sparer miljøet.

NY: Oppladbar hageverktøy - Mer: kraft, driftstid, firhet, Mindre: Utslipp, vibrasjon og bråk